Äntligen paketinslagning

Efter min pysselkväll fick jag en enorm lust att slå in paket. Jag hade köpt två julklappar, så det var fullt genomförbart. Häromdagen klickade jag alltså igång Sunes jul (vilket enligt mig är en av de bästa julkalendrarna någonsin) och letade fram papper, tejp och snöre.
 
 
Denna etikett stämplade jag på min pysselkväll, så nu ville jag förstås se den in action också. Tycker att det blev en bra kontrast med ett traditionellt "gulligt" mönster (hjärtan) på pappret och den imperfekta, minimalistiska granen. Och hampasnöre gör alltid allt bättre, det vet ju alla.
 
 
Paket nummer två blev en naturfärgad historia med lite överbliven spetstejp (något jag var hooked on för några år sen) och hampasnöre. Kanske lite väl enkelt för min smak, men det är roligt att prova sig fram.
 
 
 
Påsen gjorde jag själv av lite tjockare presentpapper. Det finns massor med bra guider till hur man gör egna presentpåsar till exempel på Pinterest och Youtube. Matildas jul gjorde en bra fotoguide häromdagen också! Kika gärna på den. Att göra egna påsar är perfekt för presenter av lite otympligare slag, men de kan ju också användas som adventskalendrar och dylikt. Jag ska definitivt göra fler av det här hjärtpappret (som för övrigt kommer från Panduro)!
 
 
Så nu är jag äntligen på gång på allvar med årets julklappar! Det här är absolut det bästa pysslet jag vet i väntan på julen. Så roligt att få ge bort fina paket till sina nära och kära.
1 Lillemmish - mode - inspo - mamma:

skriven

åh va kul att börja i tid, har jag också börjat smått handla =)

ha en bra dag
kramis

Svar: Visst är det! Lycka till med dina julklappsinköp :)
Jul hos Linda

2 Matilda:

skriven

Så snygga! Gillar verkligen den där gammaldags, enkla stilen med brunt papper och snöre :)

Svar: Tack! Ibland är det verkligen sant att less is more :)
Jul hos Linda

Kommentera här: