Ett foto i timmen: säsongens första amaryllis, shopping och bubbel DEL 7 AV 13
 
Lördagen den 11 november
(Du hittar alla inlägg HÄR.)
 
Vad är detta? Jo, varje lördag tar jag (ungefär) ett foto i timmen. Dessa bilder presenteras i ett blogginlägg varje söndag fram till jul. En nedräkning och ett av mina favoritbloggkoncept i en kombo, helt enkelt!
 

 
 
7:10 gör jag mig i ordning för en shoppingdag. 
 
 
9:10 tittar jag på växter och julskyltning i stället för att prova klänningar, vilket egentligen är poängen med shoppingdagen.
 
 
11:24 har jag hittat en klänning och tittar på juliga örhängen på Glitter. Det blir inget köp dock - jag har redan flera par som behöver mer kärlek.
 
 
13:36 tittar jag på jultröjor (just den här kommer från Freequent) och provar några, men blir tyvärr inte övertygad.
 
 
14:49 hänger jag på Flying Tiger där det finns så mycket fint - har till exempel sedan tidigare en tekopp som jag brukar ha hyacinter i.
 
 
16:49 köper jag säsongens första amaryllis. Härligt!
 
 
17:57 dricker jag Fanta och pustar ut innan det bär av hemåt igen.
 
 
19:40 är jag hos mamma och pappa på kvällsfika och får ont i ryggen, så jag slänger mig ner på golvet framför spisen en stund.
 
 
22:03 är jag hemma igen och så mycket har hänt att jag helt glömt bort att jag ska ta ett foto i timmen (det har jag ju varit dålig på hela dagen). Vi är ett gäng som skålar för en rolig nyhet och så pratar vi till halv två. Fint så.
1 Nathalie:

skriven

Åh blir så sugen på shopping av alla dina bilder. Har egentligen planerat att julshoppa i ett par veckor nu men det har fallit i glömska och tidsbrist. Får ta tag i det i veckan helt enkelt! Så fint när Amaryllisarna börjar dyka upp hemma hos folk :)

Svar: Nu börjar det bli jul på riktigt på stan, så jag tycker att du får ta itu med shoppingen nu, eller spana lite i alla fall ;) och ja, amaryllisar är så fina!
Jul hos Linda

Kommentera här: