- Fazers choklad med julkryddor

Fazers choklad med julkryddorHär inne har det varit tyst en tid! Men julfritt har det förstås inte varit (för bevismaterial kan ni följa mig på instagram, @julhoslinda). Jag har ätit stora mängder satsumas, senast för ett par timmar sedan, och i matbutiken hittade jag något mycket lockande häromdagen - julchoklad!
 
Ni som har följt mig ett par år kanske kommer ihåg mitt eviga tjat om favoritchokladen: Fazers blå med pepparkaksbitar, den som bara fanns i megaförpackning och som jag varje år införskaffade vid första advent. Well, någon illvillig person bestämde sig för att den skulle sluta tillverkas och jag var muy, muy besviken. Det dök till och med upp videor i mitt Facebookflöde på hur man skulle göra den själv (genom att smälta choklad och ha ihjäl en massa pepparkakor), men nej... Bara nej. Ni förstår säkert.
 
Jag vet inte om den där underbaringen någonsin fanns i Sverige, men så här såg den i alla fall ut:
Så förbenat god.
 
Nåväl, nog deppat. Häromdagen var jag i butiken för att köpa röda linser, men linserna glömde jag i butikshyllan och i stället fick jag med mig Fazers senaste choklad med julkryddor. Det är inte pepparkaksbitar i den, men det är kexbitar och det är kanel. Så det är ganska nära, tillräckligt nära.
 
 
Den är uppäten nu.
1 Caroline/Julmysigt:

skriven

Låter supergod =D

Svar: Det är den verkligen :)
Jul hos Linda

2 Ellinor:

skriven

Mmm, låter smarrigt. En sån ska nog få åka med mig hem idag. Om den finns i min närmsta butik, vill säga.

Svar: Hoppas du hittade den! Berätta gärna vad du tyckte :)
Jul hos Linda

3 sannaschristmas.se:

skriven

Men attans! Jag har fullkomligt älskat Fazers julchoklad de senaste två (?) åren, den med tranbär, mandel och julkryddor! Men nu är den alltså utbytt. Hm, jag får verkligen hoppas att den här också är god! Jag har dock svårt att tro att jag kommer vara lika nöjd, mandelfantast som jag är :)

Svar: Du kan vara lugn, den finns kvar. De verkar ha ett helt sortimente av julchoklad nu. :) tyvärr gillar jag inte den med tranbär själv!
Jul hos Linda

Kommentera här: