Årets julkort

Redan för ungefär en månad sedan hade jag klurat ut hur jag ville att årets julkort ska se ut. Jag kan inte säga att de är klara ännu, men jag har gjort några prototyper för att se hur bra de funkar och om jag överhuvudtaget tycker om dem. (Det visade sig att jag tycker om dem.) Eftersom jag gillar när det är enkelt och snyggt består de kort och gott av: papper, universallim, figurer av hamapärlor (som jag förberett likt värsta tv-kocken), stämplad/dymo:ad julhälsning.
 
 
Det har blivit paket i alla möjliga färger och storlekar, granar och julgranskulor.
 
 
Beroende på färg- och formkombination är en del va dem traditionella, andra moderna. De flesta är rätt minimalistiska, vilket i allmänhet inte beskriver min julstil, men jag tycker att det är en perfekt egenskap för ett julpyssel. Jag ska dock inte ta åt mig all ära, för jag har faktiskt fått idén till det här pysslet på Pinterest.
 
 
Det här kortet är en storfavorit för mig just nu. 
 
 
Men jag gillar även detta, som i mitt tycke har det där lilla extra. Som tur är behöver jag inte bestämma mig för vilket jag gillar mest, för jag får ju faktiskt göra precis så många jag vill av varje sort. 
 
Vilket kort är er(a) favorit(er)? Och har ni några idéer för årets julkort?
1 Emelie - Jul i Tomteverkstan:

skriven

Vilken rolig idé på julkort! Nu blev jag sugen på att göra något liknande, tack för tipset! :)

2 E:

skriven

Jättekul idé!! Jag får nästan lust att härma dig :D än så länge har jag ingen aning om hur mina julkort ska se ut, men idéerna brukar komma då jag strosar runt i pysselaffärer så borde väl besöka en sådan snart.

Svar: Pinterest brukar också vara en bra inspirationskälla! ;)
Jul hos Linda

Kommentera här: