Teadventskalendern

 
 
Äntligen har min teadventskalender hittat hem till mig! Sällan har jag blivit så exalterad av ett postpaket. Beställde också en tesort ur förra årets kalender, Knäck i kolan, och en ny tesil, så det var ett extra efterlängtat paket, om man säger så. 
 
Teadventskalendern är ny för mig. Jag har ju vetat om att den finns, men jag har inte riktigt känt något behov av den tidigare. I år kom dock habegäret, och det ordentligt! Klickade hem den direkt då den släpptes. Det tog den en tid att hitta hem till Finland, men nu är den alltså här och jag gör mitt bästa för att inte tjuvkika på teerna som jag ska få njuta av i december. I år blir det för första gången någonsin (!) ingen chokladkalender för mig, och det känns bra. Det brukar bli tillräckligt med choklad i december ändå.
 
1 E :

skriven

Great minds think alike! hehe. Beställde också en häromdagen, för första gången, så nu väntar jag med spänning på att få hämta paketet!

Svar: Tjoho! :)
Jul hos Linda

2 Ellinors julblogg:

skriven

Vad roligt! Jag står i valet och kvalet om jag ska skaffa denna eller inte i år. Jag köpte förra årets teadventskalender och tyckte det var en rolig kalender, dock märkte jag att jag inte dricker så mycket te som jag trodde och blev lite stressad över att vara "tvungen" att dricka en kopp varje dag... Hmm..

Svar: Haha oj! :) jag dricker minst tre koppar per dag, om jag är på kontoret blir det ofta fem. Men jo, det är ju inte helt optimalt om man känner sig tvungen!
Jul hos Linda

Kommentera här: