Grekisk yoghurt med glöggsmakTänk att det bara är två månader kvar till självaste julafton! Nu börjar det på riktigt - alla julklappar ska handlas (än så länge är bara mammas köpta och inpaketerade, de övriga är fortfarande på idéstadiet), det ska bakas och julkorten ska färdigställas. Blir lycklig bara jag tänker på det!
 
Men i dag måste jag som många andra jobba. Jag har just nu en kort tedrickarpaus i mitt avhandlingsskrivande - nåja, i dag förbereder jag faktiskt en konferenspresentation - och kände mig sugen på ett juligare mellanmål som jag hittade i butiken i lördags.
 
 
 
Grekisk yoghurt med glöggsmak - vilken grej, va? Så tänkte jag också när jag fick syn på den. Och det tänkte jag fortfarande för en stund sen, men jag måste tyvärr erkänna att yoghurten var en stor besvikelse. Visst, den var god, men den smakade inte glögg. Inte i min värld åtminstone. Det står i innehållsförteckningen att den är kryddad med kanel och kardemumma, men det var nog bara en knivsudd per liter i så fall, för det smakade inte glöggkryddor över huvud taget. Svarta vinbär kände jag dock igen. Kul att testa, men inget jag lär köpa igen, eftersom jag i allmänhet föredrar fruktigare smaker. En och en halv av fem snöflingor.

Kommentera här: