Om jobbleda och svartvit jul

Jag orkar faktiskt inte med hur himla omotiverad jag är på jobbet just nu. Jag slutar på fredag och börjar på nya jobbet på torsdag nästa vecka. För tillfället är jag inte intresserad av att tillbringa en enda minut till i butikskassan, även om jag kommer att sakna mina ljuvliga kollegor. Känns rätt tungt att gå dit ikväll, skulle vilja slöa på Pinterest eller julspana på webbshoppar.
 
På tal om webbshoppar är jag rätt besviken så här långt. Jag menar, allt har självklart inte kommit in ännu, men till min stora besvikelse verkar den svartvita julen vara trendig ett tag till. Jag vill verkligen kunna hitta fina saker i färg, men så här ser det ut på till exempel Jotex just nu:
 
JULGRAN-pussilakanasetti, 2 osaa
 
Jag vill verkligen hellre se julrött och gulddetaljer. Svartvitt kan vara jättefint i inredningen, men jag vill gärna se att det finns mycket olika ting att välja på i butikerna. Jakten fortsätter!
1 Annie:

skriven

Jag håller med! Ibland är vitt snyggt men till jul vill jag ha mera RÖTT; det är ju liksom julfärgen nummer ETT!

2 Jenny:

skriven

Hej! Jag gillar verkligen din julblogg men får ont i ögonen av de vitröda strecken på sidorna. Snälla byt så man kan njuta av din fina fina julblogg utan att behöva stänga av efter ett inlägg :D

Kommentera här: