Och detta med bara tre månader kvar till jul...

Det finns två saker som gör livet i Finland komplicerat. Jag har länge klagat på avsaknaden av vettig julmust, eller snarare: avsaknaden av alternativ. Finns typ två sorter och den ena av dem är Stockmos. Enough said. MEN det tar inte slut där, för imorse när jag skulle se på Sunes jul på Youtube, som jag har gjort i år och dagar vid det här laget, möttes jag av detta djävulskap:
 
 
 
 

via GIPHY

1 Amandas jul:

skriven

Nej vad tråkigt! Förstår att du blir ledsen :(

2 Johannas jul:

skriven

Funkar SVT på webben i Finland? Här finns i så fall hela kalendern; http://www.oppetarkiv.se/etikett/genre/Julkalendrar/ :)

Svar: Samma ska där tyvärr :( men tack för omtanken!
Jul hos Linda

3 SystrarnaCochE:

skriven

Nej, är det sant? Det bruker ju jag och äldre dottern också se på länge føre december. Håller tummarna før att Norge inte har blockerat det då. Eller så får vi beställa hem den från cdon. ;)

Svar: Jamen eller hur, har i flera år tänkt börja köpa dvd:erna men sen har det inte känts motiverat med tanke på Youtube... Men får väl göra slag i saken snart :D
Jul hos Linda

4 Charlie CS - Kulturtant som älskar julen!:

skriven

Sjukt surt!

Svar: Jätte!
Jul hos Linda

5 Jessica:

skriven

NÄÄÄÄEEE??? Åh. Jag lider med dig! På båda punkterna.

Svar: Det är för jävligt faktiskt. Och sen kommer ju alla jultidningar minst en vecka senare än i Sverige. Dör lite varje år.
Jul hos Linda

6 Matilda:

skriven

Åhh jaa förstår verkligen vad du menar!! Känner samma sak :'( Mycket som aldrig funkar eller finns här i Finland tycker jag..

Kommentera här: