Lite julshopping i Estland

Igår kom jag hem efter en weekend i Tallinn för att fira att jag och pojkvännen hållit ihop i tio år (och kanske lite för att jag jobbade sista dagen på Lidl i fredags och börjar på ny kula snart). Det blev förstås - omedvetet - lite julspaning. Det fanns inte mycket i butikerna, men jag lyckades hitta ett par småsaker ändå.
 
 
Det blev två ljus med juldofter (tranbär och pepparkaka) från Joik. Är så nöjd med dessa, hoppas att de ger ifrån sig mycket doft när man tänder dem. Ska dock försöka hålla mig ifrån det ett litet tag till.
 
 
På Tiger, den bästa krimskramsbutiken jag vet, hittade jag prickigt silkespapper till julens paketinslagningar, och disktrasor med renar och sånt där traditionellt nordiskt mönster på. Dessutom köpte jag en stor tekopp med hjärtan på. Jag tänkte plantera en hyacint i den till jul. Älskar att använda fina koppar till sånt.
 
Julshoppingen är igång med andra ord. Det fanns även glögg i butikerna, men eftersom jag har flera liter över från förra året kände jag inte att det var nödvändigt att införskaffa ännu mer. Jag hann dock bli rejält förkyld över helgen, så kanske blir det glöggpremiär snart.
1 misshappineess.blogg.se:

skriven

Grattis till er :) Härligt att julshoppingen har kommit igång :)

Svar: Tack! Ja, nu vill man ju bara fortsätta :)
Jul hos Linda

2 Annie:

skriven

Åhhh - de där disktrasorna vill jag ha!!! Jag är varje år på jakt efter juliga disktrasor men än så länge verkar inte Sverige ha börjat med sådant:(

Svar: Men ni måste ju ha Tiger, väl? Om det finns i Estland och Finland vägrar jag tro att ni saknar disktrasor i Sverige liksom ;)
Jul hos Linda

Kommentera här: