Årets första julmust och julfilm

I går hände två saker som av principskäl inte brukar hända förrän i november: jag tittade på en julfilm och drack julmust.


Jag har gått och deppat lite över mitt butiksjobb hela sommaren. Att ha studerat vid universitet i över fyra år för att sitta i en butikskassa känns inte helrätt direkt, men eftersom inget annat dykt upp hade jag bara tänkt... ja, lida vidare. (Mina jobbkompisar är dock de bästa, det ska sägas). Men plötsligt händer det. I onsdags fick jag ett jobb på universitetet, och samma dag sa jag upp mig.
 
Nu känns det som att livet går i 180 och jag har inte hunnit reagera. Därför blev det julmust och julfilm (12 Dates of Christmas på Netflix, för övrigt). Bästa avkopplingen. Julen ger mig en sådan trygghetskänsla.
 
Vet ni vad som är bäst ändå? I år behöver jag inte oroa mig över att tvingas jobba på julen.
1 Mer jul-Lillie:

skriven

Stort grattis till det nya jobbet! Efter att ha varit arbetslös efter min examen hela sommaren så vet jag vilken lättnad det är när man till slut får ett jobb :) underbart att du kan slipper jobba på julen med såklart.

Svar: Jo, man blir ju lite nere och tänker att man aldrig kommer att hitta nåt. Så skönt när man gör det. :)
Jul hos Linda

2 BittesJul:

skriven

Åh grattis till jobbet

Svar: Tack!
Jul hos Linda

3 Annie:

skriven

Åh vad kul för dig!!! Och ännu roligare när du är ledig på julen! Två flugor i en smäll - perfekt!!! Den där filmen är jättemysig!

Svar: Jaaa eller hur, efterlängtat med ett sånt jobb... Verkligen mysig film :)
Jul hos Linda

4 Josefine:

skriven

Grattis till det nya jobbet, lycka till!! Välförtjänt julmust definitivt :)

Svar: Tack så väldans!
Jul hos Linda

Kommentera här: