Ett livstecken

Här har det ekat tomt ett bra tag minsann! Jag har haft lite fullt upp - den senaste veckan har jag suttit med min magisteravhandling/d-uppsats varje kväll och i går lämnade jag in den för bedömning efter ett års arbete. I november får jag förhoppningsvis min examen. Det är mycket just nu.
 
Men det är ju inte som att jag inte har julat. Nej, jag har ju druckit Herrljungas vitvinsglögg, julspanat på Lidl (köpte godis), nätshoppat lite julklappar och tittat på ett gäng kalendrar. Instagram (@julhoslinda) har uppdaterats, men tröskeln för att logga in och skriva ett blogginlägg är mycket högre dessvärre.
 
Så hej på er, jag lever fortfarande och det är meningen att jag ska blåsa liv i den här bloggen riktigt, riktigt snart! Jag har massor som jag inte har bloggat om. Typ första paketinslagningen. Tills vidare får ni nöja er med en bild stämningsfull bild ur arkivet.
 
 
Julafton typ... 2008?

Julkortsverkstaden

I dag har jag massproducerat julkort (borde ha fixat min header, men valde det roligare alternativet). Rött och grönt papper, washitejp, en dymo och en stämpeldyna och tillhörande färg kan ta en rätt långt.
 
 
 
 
 
 
Det blev fjorton stycken men jag tror att det får bli ett par till i ett senare skede. Var dum nog att inte göra en lista över vilka jag skickade julkort till förra året, så nu har jag ingen aning om hur många som behövs. Igen. Någon som känner igen sig?
 
(Psst! Jag har börjat heltidsjobba och uppdaterar lite segare än vanligt. Men följ mig gärna på Instagram @julhoslinda för mer uppdateringar!)

Jag bygger om

Jag tänkte bara meddela att bloggen kommer att se lite annorlunda ut den närmaste tiden eftersom jag håller på att fixa en ny header. Jag har också breddat bloggen så att jag får plats med större bilder, så de gamla lär ju se aningen töntiga ut nu. Men snart ska det vara fixat!