Den första snön och pepparkaksbaket

I går kom snön hit till Österbotten och det är magiskt vackert ute. Det är dock inte många minusgrader för tillfället, så den blir knappast långvarig. Man får njuta så länge den ligger på marken - det tänkte jag göra genom att ta en promenad senare i dag. Kanske väntar på mörkret och lyssnar på julmusik samtidigt... Mysigt.
 
Imorse bakade jag och mamma pepparkakor. Det doftade underbart! Nu är jag verkligen supersugen på jul. I veckan ska jag plocka fram stjärnorna och ljusstakarna, och nästa helg ska jag gå på två julmarknader. Kom, kom, signade jul...
 
 

Pinterestinspiration och varma novemberdagar

Kan inte fatta att det är november redan. Det är tolv grader därute om dagarna och det kvittar inte ens. Jag har på något sätt lärt mig att uppskatta julen lika mycket även när det inte är snö och vackra vinterlandskap. Och så kör jag totalt 200 kilometer om dagen tur-retur till jobbet, så det får gärna vara fint på vägarna ett bra tag till... Prioriteringarna har ändrats en aning, kan man säga.
 
I helgen blir det julspaning/julklappsshopping, men till dess scrollar jag Pinterest. Det här vill jag ge bort nu: 
 
"For you Mistle Toes" <3 :) Use the MK Foot and Leg Lotion with our new nail polish:
 
Källa.
 
ordlekar och nagellack. Mycket bättre blir det faktiskt inte. Jag har stora aspirationer i år - jag vill verkligen fixa någorlunda egna julklappar, men det här är ungefär så långt jag kommit hittills... Det tar ju sådan tid!