Stressvardag och jultankar

Här har det ekat pinsamt tomt den senaste veckan. Så kan det gå när man har fullt upp med studier, jobb och renovering. Har ingen som helst aning om hur allt ska gå ihop den här hösten, men jag tar det som det kommer. Man kan trots allt bara göra sitt bästa.
 
Även om jag inte julbloggat har julen förstås varit närvarande, sådär som den alltid är hos en julälskare. Jag har sytt på mitt julbroderi, så smått börjat fundera på julklappar, bränt juldoftande ljus, handlat vinternödvändigheter som kängor och en mössa, tittat på mååånga avsnitt av Kaspar i Nudådalen, ätit Fazers vinterchoklad, skrivit en liten önskelista samt kikat på julgardiner.
 
Eftersom jag och pojkvännen bott hemma tills nu (jag har studielägenheten, men har aldrig pyntat där eftersom jag brukar vara ledig i december) har vi inte särskilt mycket pynt. Jag har därför kikat lite på ljusstakar de senaste dagarna. Jag kan nöja mig med billiga varianter i de flesta rummen, men i matsalen skulle jag vilja ha något i den här stilen:
 
 
Markslöjds Eden Bow i rött - min stora ljusstaksdröm för tillfället. Cirkapris 45 €.
1 johanna:

skriven

Väldigt fin :)

Kommentera här: