Livet just nu

För första gången någonsin känner jag mig lite stressad över julklapparna. Jag vet att det bara är september, men vid det här laget brukar jag åtminstone ha en rätt tydlig bild av vad jag vill ge bort. Och jag brukar definitivt ha påbörjat de handgjorda julklapparna. I år? Inte ens en liten idé är på gång. Har inte sytt ett endaste stygn till någon annan än mig själv. 
 
Studier, renovering och mina jobb (ja, pluralform) tar upp rätt mycket tid, men värre är att de stjäl min tankeverksamhet. Jag känner mig ärligt talat lite off, som om jag inte kan koncentrera mig på julen. Det är en hemsk känsla eftersom julen för mig är den mest harmoniska tiden på året.
 
 
Sänder en längtande tanke till julgranen och hoppas finna lite inre lugn snarast.
1 johanna:

skriven

Jag förstår vad du menar. Jag har inte heller börjat fokusera på julklapparna, vilket jag borde och brukar ha gjort vid det här laget. Får försöka ta nya tag framöver helt enkelt :)

Svar: Jo, vi får sätta igång snart :)
Jul hos Linda

2 Victorias Jul:

skriven

Förstår vad du menar, men jag har faktiskt fixat en hel del julklappar men det övriga vet jag inte hur jag ska hinna med. Här är det studier och barnen som tar upp det mesta av tiden hade tänkt jobba lite extra men det verkar inte finnas tid för det alls. Så du gör det väldigt bra, vad studerar du?

Svar: Skulle inte heller ha tid för extrajobb om jag hade barn :) jag läser svenska och tyska vid universitetet.
Jul hos Linda

3 Annie:

skriven

En höst så mådde jag väldigt dåligt och jag längtade inte alls till julen - vilket kändes jättekonstigt eftersom jag älskar julen normalt sett..! Du kanske får sänka dina krav på dig själv när det gäller julen i år - ibland kommer tyvärr det verkliga livet emellan...Annars kan du ju fortsätta läsa alla våra julbloggar så kanske lust och inspiration kommer tillbaka:))

Svar: Ja, ibland har man inte tid då allt annat hopar sig. Men det löser sig säkert :)
Jul hos Linda

Kommentera här: