Jag är redo för kyla

Här är det fortfarande varmare än det var i juni, vilket ju i ärlighetens namn är rejält deppigt. Att vakna till elva grader i mitten av september gör mig inte lycklig någonstans. Jag vill ha frost och varma halsdukar och mys och varm choklad. Ni fattar grejen, eller hur?
 
Om man inte kan få det kan man ju i alla fall drömma om vintern som komma skall. Med den i åtanke råkade jag shoppa lite häromdagen. (Jo, råkade, eftersom jag egentligen bara skulle köpa choklad...)

 
Nya rejäla vinterkängor med foder i lammull från Palladium.
 
 
Jag tycker inte man kan få för många mössor. Den här kommer från Peak Performance och är fodrad med fleece.
 
Den här förlängda sommaren förstör mitt höstälskande. Eftersom jag är så svältfödd på en riktigt rejäl höst kan jag liksom inte låta bli att i stället drömma om en riktigt kall vinter. Att längta efter den tjocka jackan redan nu är kanske inte heller så bra, men så går det när termometern visar 16 grader om dagarna.
 
Har ni börjat längta efter kyla?
1 Denise - Min Glittriga Jul:

skriven

Jag längtar också efter kyla, vill ha frostiga dagar med sol! :)

Svar: Ja, de är allra bäst :)
Jul hos Linda

2 Linnea:

skriven

Absolut. Trots att det är 2-5 grader på morgonen och jag kan inte tänka en tanke på att cykla iväg utan jacka så är det ju alldeles för varmt när man ska hem. Tempen i solen ligger just nu på 28 grader.. och här sitter man inne och drömmer sig bort till kalla snöiga dagar med varm choklad :-)

Svar: Ja herregud, det blir så varmt om dagarna. Suck :D
Jul hos Linda

3 Annie:

skriven

Ja jag är också väldigt less på den här värmen - nu får det räcka! Jag vill ha på mig mina mysiga tröjor, och koftor och mössor mm! För att inte tala om hur mycket jag längtar efter snöööö!

Svar: Snön längtar jag inte så mycket efter än (bor, jobbar och studerar på tre olika orter så det blir många vändor ute i trafiken) men kylan, definitivt :D
Jul hos Linda

4 Camilla:

skriven

Oh ja! Har längtat sedan midsommar ungefär!

Svar: Haha samma här ;)
Jul hos Linda

Kommentera här: