Julbloggarens vardagsdilemman

Att vara julbloggare är inte alltid lätt. Och framför allt är det inte alltid lätt att vara en julbloggares dator. Förra året lyckades jag välta ett helt glas med julmust över min älskade Asus Zenbook. Hyperventilerade i en timme eller så, läste det ena värdelösa tipset efter det andra på Flashback och satte allt mitt hopp på att Lambis hushållspapper skulle hålla måttet. Inga livshotande skador uppstod, men sedan dess har högerklickning inneburit en smärre utmaning.
 
I går när jag inbillade mig att jag studerade flitigt men egentligen googlade julgardiner och fastnade på Youtube fick jag nog och bestämde mig för att åka till butiken för att köpa hem en dos livsglädje. Ni vet vad jag menar va? Glögg och satsumas, förstås.
 
Om jag säger så här: numera är det inte bara svårt att högerklicka, utan även synnerligen trögt att använda såväl delete- som returtangenten. Trots tusen omgångar med trasan glittrar tangenterna fortfarande av min röda favoritdryck. 
 
Men det var det fan värt.

 
Ser fridfullt ut, men det var det definitivt inte.
1 johanna:

skriven

haha jag förstår dig! Är lite i samma sits nu med världens bebismage i vägen också. Man vill ju äta och använda datorn på samma gång. Det är sannerligen inte helt lätt det här.

Svar: Haha det är det rakt inte :)
Jul hos Linda

Kommentera här: