Helgens julinköp

Jag kunde såklart inte komma hem tomhänt från Ikea när de nu hade plockat upp julen. Som tidigare konstaterat har jag och pojkvännen inte alls mycket pynt från tidigare då vi båda bott hemma, så vi var i behov av billiga julgranskulor och pappersstjärnor till våra underbara vardagsrumsfönster.
 
 
Det blev tre rullar julklappspapper också, oops. Ni som följt mig länge vet att jag har ett litet missbruk när det gäller paketpapper. Köper alltid minst femton rullar och i ärlighetens namn styrs väl antalet paket jag ger bort i allra högsta grad av hur mycket snyggt papper jag hittar. Det är roligt med fina paket, helt enkelt. Ikea är bra på fina baspapper i rött, brunt och grönt.
 
Det blev årets första flaska glögg också. Jag brukar inte dricka glögg förrän i november, men jag har varit förkyld en längre tid och har känt mig mer frusen än vanligt. Känner mig definitivt sugen på att dricka årets första glöggkopp i helgen, får se om jag kan tygla mig!
1 Annie:

skriven

Åh vad avundsjuk jag blir att ert IKEA har tagit fram julen!!! På vårat IKEA finns det inte en julgrej så långt ögat kan spana:( De senaste åren har de varit jättesena:((( Jaha, och så har jag fått ett namn på mitt beteende när det gäller julklappapapper...jag är en julpappersmissbrukare hahaha! Men man kan ju bara inte ha för mycket julklappspapper, eller hur?!

Svar: Man kan absolut inte äga för mycket papper, herregud man lär ju uppleva några jular liksom ;)
Jul hos Linda

2 Johannas jul ❉:

skriven

Åh, vad roligt med julshopping! Jag måste också bege mig till IKEA snart. Tänkte dra ut på det så att det verkligen finns något juligt när jag kommer dit men nu börjar det bli jobbigt att vänta... :)

Svar: Känner igen tänkesättet ;)
Jul hos Linda

3 Julpussar:

skriven

Nu blev jag kär i det där grönprickiga pappret! Hoppas de hinner plocka fram julsakerna på mitt IKEA innan bebisen ploppar ut! ;)

Svar: Det var riktigt fint, ja :) Hoppas det!
Jul hos Linda

Kommentera här: