Gårdagens julhandel

Gud, så tyst det blir på julbloggen när helgen kommer. För många är det kanske då det äntligen blir lugn och ro och man kan sätta sig ner vid datorn. Men hos mig är det tvärtom - om helgerna jobbar jag och ägnar mig åt resterande renoveringsslit. Även om studierna tar mycket tid om dagarna är jag inte direkt slutkörd efter föreläsningarna utan sätter mig gärna och bloggar lite grann.
 
Känns jobbigt att julbloggen åsidosätts så stor del av tiden numera, men vi närmar oss målet när det gäller renoveringen nu. Så nära, men samtidigt så långt borta på nåt sätt. Känns mest overkligt att huset faktiskt kommer att bli klart.
 
I går tog vi i alla fall en paus från allt vad målande och snickrande heter och körde iväg till Finlands motsvarighet till Ullared, nämligen Tuuri. Där har man öppnat en 4400 kvadratmeter stor julavdelning. Jag var inte så lite entusiastisk.
 
 
Mysigt var liksom bara förnamnet.
 
Lite julgranspynt, julgransbelysning, julklappar och smågrejer till huset landade i köpkorgen i går. I dag känner jag mig fattig men det var det värt. Köpte ingenting onödigt åtminstone, även om jag som vanligt ifrågasätter hur mycket pengar en studerande verkligen bör lägga på krimskrams och presenter. Men jag har blivit bra på att skjuta det ifrån mig - julen är för mig den bästa tiden på året och jag vill dela med mig av julglädjen till alla mina nära och kära.