Årets första paketinslagning och Sunes jul

Jag är som sagt upptagen med plugg den här veckan, men även studiefyllda dagar behöver sina ljusglimtar. Annars är det ingen idé med livet, eller hur? 
 
För mig är det en riktig guldkant på vardagen att få sätta sig ner framför ett tio minuter långt avsnitt av Sunes jul och slå in några små paket under tiden. Det var nämligen precis vad jag gjorde under en pluggpaus - slog in årets första paket.
 
 
Julfotografering hos familjen Andersson är en bra att ha på i bakgrunden då man ska slå in paket.
 
 
Resultatet blev två små paket inslagna i förra årets favoritpapper från Lidl (!) och snöre. Enkelt, stilfullt och juligt. Så där som det gärna får vara ibland.
 
Nu kallar böckerna i textanalys och utbildningssociologi igen. Jag ser redan fram emot nästa, förhoppningsvis juliga, pluggpaus. Vardagsmyset är det viktigaste myset, eller hur?
1 Denise - Min Glittriga Jul:

skriven

Älskar julklappspapperet! :)

Svar: Jag med, hoppas vi får in det på jobbet i år också :)
Jul hos Linda

2 Lillie:

skriven

Va duktig du är som pluggar, kanske borde göra det också haha :)

Svar: Just nu går det inte så bra... :D Vore trevligare att jula till det lite grann!
Jul hos Linda

3 Julpussar:

skriven

Pappret är verkligen superfint, attans att jag missat det! Brukar hålla span på Lidls papper, långtifrån alla är sådär snygga, men de håller alltid en hög kvalitet och är lätta att slå in snygga paket med!

Svar: Håll ut, det kanske återkommer i år ;)
Jul hos Linda

4 Madde:

skriven

ååh, ha fått sån himsk julstämning tåmche sejnast dagan, å nu håksa ja; Linda har ju en julblogg! Så ja bare måsta kik in å läs :D hoppas hede julpappre kmr i år å, skitsnyggt ju! :)

Svar: Hehe, najs najs ;)
Jul hos Linda

Kommentera här: