"Men ojdå, var det här en julfilm?"

Igår skulle jag och pojkvännen se på en komedi innan vi kröp till kojs. Vi valde en på måfå för enkelhetens skull. Men sedan när vi satte igång den visade det sig att handlingen utspelade sig under julhelgen, vilket förstås var fullkomligt fantastiskt! Julfilm i maj, det hör inte till vanligheterna ens för mig. (Både film och musik får vänta till november, men det här var ju ett sånt där litet... misstag.) 
 
The Best Man Holiday (2013) Poster
Klicka på bilden för att komma till IMDB:s presentation av filmen.
 
Jag är som bekant inte så kräsen när det gäller julfilmer. Bryr mig inte så mycket om själva handlingen eftersom jag snarare betygsätter stämningen filmer medför. Och visst blev jag lite varm i hjärtat igår... Ingen Ensam hemma direkt, men den var definitivt sevärd. Ni kanske också ska "råka" se den, snart?
1 Lisas Vinterland:

skriven

Ska precis till att se den ikväll, började se igår och blev också ganska chockad av att det utspelade sig kring jul! Känns lite småskumt att se den såhär på stugan, så jag kanske ändå skjuter på det lite, haha :)

Svar: Haha jo, det kan jag ju förstå :)
Jul hos Linda

2 Elina:

skriven

Åh jag hade aldrig kunnat hålla mig ända till november, jag gillar att få den mysiga julkänslan hela året runt haha :)

Svar: Det är det som är grejen, jag får inte samma känsla nån annan gång på året :D Första november är lite helig för mig, tidig morgon med tända ljus och julmusik liksom... åh ;)
Jul hos Linda

Kommentera här: