Längtar redan alltför mycket

Herregud, om ni bara visste hur många gånger jag velat skriva något på den här bloggen. När jag spontanköpte ett Yankees Candle med juldoft på rea i februari. När jag köpte mitt favoritchaite en regnig aprildag och jag nästan, men bara nästan, ville fälla en tår då jag tänkte på Jul, jul strålande jul. När min vän Sofie lämnade tillbaka julklappssäcken jag transporterat hennes julklappar i.  När mamma ville ha något att göra och jag plockade fram min Cross Stitcher med jultema. 
 
Jag har kikat in på Julbloggar nästan dagligen sedan jag pausade julbloggandet. Och så en dag började Elina med sin ursnygga blogg uppdatera. Då var det liksom rätt kört. Sedan dess har jag lidit av en abnormt stor julabstinens.
 
 
Det naturliga var att dra fram julbroderiet. Gud, så jag vill att det ska bli klart. Är rätt less på det om jag ska vara ärlig. Men det kommer att bli vackert och jag vill se det på väggen i jul. Därför hoppas jag verkligen att min julabstinens håller i sig ett tag till innan sommarruset sätter in...
1 Elina Dahlgren:

skriven

Åh vad glad jag blir! Tycker alla julbloggare borde dra igång och hålla igång din julkänsla så att broderiet blir klart :D

Om det är du som gjort det där otroligt fina så vill jag nästan kidnappa dig och låsa in dig i ett rum, ge dig lussebullar & julmust så du kan brodera åt mig med haha!

Kram!

Svar: Eller hur! Det är jag som har gjort det (eller håller på att göra det i alla fall), jo. Tager gärna emot dessa lussebullar och julmust! Hehe.
Jul hos Linda

2 Jul i fjällen:

skriven

Vet du vad? Du får julblogga hur mycket du vill! :) Jag känner igen det där med broderiet. Jag har en måttvepa ( du vet en sån där som man har för att kolla om man växt nånting som barn..) som jag började brodera när äldsta dottern låg i magen. Jag blev nästan klar innan hon kom ut, har egentligen bara själva cm:arna kvar. Alltså små streck med en cm mellanrum som ett måttband, o så några siffror bredvid kvar. Nu är hon tre o ett halvt o den är fortfarande inte klar! Det är precis som att orken o lusten försvann när den nästan var färdig ;)

Svar: Det är sant förstås, vet inte riktigt varför jag hejdar mig varje gång. :D Jo men eller hur, man är så nära men man kan inte uppbåda tillräckligt med energi för att förfärdiga projektet. Har hur många ofärdiga grejer som helst i skåpen :)
Jul hos Linda

3 Charlie CS - Kulturtant som älskar julen:

skriven

Hej!
En blogg jag inte sett innan!
Förstår dig! Ditt inlägg gjorde mig väldigt sugen på att börja brodera en julbonad nu! Måste leta upp någon lätt och bra!

Svar: Gör det :)
Jul hos Linda

Kommentera här: