Jingle bells, jingle bells...

Igår kväll kom jag och pojkvännen hem från en tre dagar lång minisemester. Det blev en roadtrip till såväl Jyväskylä som Tammerfors. Det blev mestadels shopping eftersom det regnade i dagarna tre. (Nu, när jag snart ska iväg till jobbet igen, lyser solen såklart.)
 
I Jyväskylä besökte vi Puttipaja Design Outlet, en stor hantverksbutik med bland annat doftljus, gosedjur och inredningsdetaljer... och julpynt! En hel våning med bara julsaker - rena rama himlen för mig. Och er, förstås.
 
 
 
 
Med det här stora julutbudet mitt i sommaren blev beslutsångesten alldeles för stor och jag köpte därmed enbart några juldoftande ljus. Men det var verkligen underbart att för några ögonblick drömma sig bort...
1 bina:

skriven

ååå vad fint det såg ut!

Svar: Det var uuurmysigt :)
Jul hos Linda

2 Julfreak:

skriven

Hej fina du! Vilken mysig blogg du har, den ger verkligen julkänsla! Jag har liksom du OCD (obsessive christmas disorder) haha ;) och tänker på julen dag ut och dag in. Jag har även ett jul-instagramkonto, så jag tänkte fråga om du ville göra lite reklam för den här i bloggen så kan jag göra samma sak :)
Min instagram heter @christmas_ilove
Hoppas du får en fin dag! Kram

3 SystrarnaCochE:

skriven

Wow, dit vill jag oxå resa. Tack før tipset! Hoppas vi nån gång har vägarna førbi Jyväskylä, kanske nästa sommar.

Svar: Det är absolut värt ett besök! :)
Jul hos Linda

Kommentera här: