Bara ni förstår

Sommaren har aldrig varit min favorithögtid (även om jag såklart älskar uteserveringsöl och varma klippor). Jag inbillar mig att det har absolut allt att göra med att jag älskar julen så mycket. Det är för varmt för att bosätta sig i en stor, bylsig huvtröja och jag skulle förmodligen utsätta min kropp för överhettning om jag försökte dricka glögg en dag som denna. Sommaren är så ofantligt omysig.
 
Jag saknar myset.
 
 
 
 
Ni fattar.
 
En liten parentes som ger mig stort hopp om mänskligheten: igår på jobbet berättade en kund för mig att produkten hon hade i varukorgen inte var till henne, utan de facto en julklapp. Jag behöver defintivit fler sådana bekännelser i min jobbvardag.
1 Helena:

skriven

ÄNTLIGEN någon mer som känner som jag!!:) tycker inte heller att sommaren är särskilt mysig:/ får onda blickar av folk i min närhet när jag säger att jag längtar efter hösten...;) men saknar att tända ljus och pyssla inomhus, klä på mig onepiecen och koka knäck!

Svar: Jo, inte är det många som tycker om sådana kommentarer så här års... Tur att julbloggarna finns ;)
Jul hos Linda

2 Annas Strålande Jul:

skriven

Åhh en till som inte är ett fan av sommaren! Visst, den är himla vacker att se på med alla klara nyanser av grönt och blått, men jag hatar värme och sol som bränner. Svettas är det värsta jag vet. Så jag håller absolut med, hit med myset och mörkret! :D

Svar: Usch och fy för svettiga dagar :) Snart snart!
Jul hos Linda

3 Denise - Min Glittriga Jul:

skriven

Här har du en till som inte är alltför förtjust av sommaren! Visst är det väl skönt att kunna sitta ute lite senare på kvällen med vänner, men nej, det är inte samma sak som höst och vinter!

Jag försöker däremot tänka att det går så fort och att det faktiskt blir mörkare nu framöver och att sommarens "sommar månad" Juli snart är slut, haha!

Tänk så mysigt när alla julbloggare blir aktiva igen och vi sprider massa julglädje :)

Svar: Ja, åh så jag längtar tills alla börjar blogga igen :)
Jul hos Linda

4 Victorias Jul:

skriven

Det verkar som om vi julfantaster inte är så förtjust i sommaren, jag kan inte heller påstå att jag är något superfan av sommaren heller

Svar: Alla årstider har sin charm, men sommaren kan definitivt inte jämföras med senhösten :)
Jul hos Linda

5 johanna:

skriven

Jag håller med dig! Dessutom är jag gravid denna sommar så värmen är minst sagt irriterande klibbig vissa stunder känner jag. Jag längtar också efter julen nu :)

Svar: Oj oj, ja visst är det lite väl varmt just nu :)
Jul hos Linda

6 Ellinor:

skriven

Jag ÄLSKAR sommaren, men nu när min sommarsemester är över börjar jag också längta efter julen något otroligt mycket. Jag kommer på mig själv med att planera framtida inlägg för bloggen, funderar på juliga recept osv. Nej, hösten kan faktiskt få komma snart, känner jag.

Svar: Det känns som om det är på tiden. :) Hoppas du hade en härlig semester!
Jul hos Linda

Kommentera här: