Hejdå 2014

Tiden går fort när man har roligt. På något sätt har det lyckats bli nyårsafton och jag ska snart iväg till jobbet för årets sista arbetspass. Jag kan inte säga att 2014 har varit det bästa året någonsin, trots att jag blivit sambo och renoverat klart ett hus och framför allt firat jul i vårt nya hem. Jag skulle kunna säga det, men det vore att totalt ignorera alla dagar då jag bara velat slänga mig på sängen och borra ner huvudet i kudden av hur stressad jag varit. Studier, jobb och renovering är inget man ska kombinera. Får nästan magsår när jag tänker tillbaka på året som gått. Nej, låt 2015 bli lugnt och fridfullt.
 
 
Vår vackra, vackra gran.
 
Jag städar inte bort julen förrän tjugondag Knut så för mig fortsätter myset i nästan två veckor till (vilken lyx!). Skulle vilja se någon Harry Potter-film, ligga på soffan oförskämt länge och dricka glögg. Måste dock plugga lite också. Någon illvillig mänska har bestämt att vi ska ha tenta första dagen efter jullovet.

Dopparedan!

God jul på er! Det gick ju som det gick med bloggandet i år men jag ska väl lyckas uppdatera nån mer gång innan tjugondag Knut. Kan faktiskt inte alls fatta att det är julafton redan.
 
Dagen började med frukost på sängen med pojkvännen. Öppnade rätt många paket, bland annat en prickig köksvåg, röda converse och röda muggar. Nu är jag hos mamma och pappa och väntar på julmat, Kalle Anka och klappöppning. Ikväll blir det kaffebjudning hos mig och pojkvännen med våra respektive familjer.

Födelsedag och dörrkransar

I går var det min födelsedag, vilket var en fantastisk dag med läsning, julmat och julpyssel. Jag var ledig så jag passade på att fixa några kransar av granris under dagen. På kvällen var jag och pojkvännen även och hämtade en gran som vi förhoppningsvis ska klä ikväll efter jobbet. Härligt värre!
 
 
Jag blev riktigt nöjd med resultatet. Jag gjorde en med rött och blått band till mig och pojkvännen (vi har en blå ytterdörr), en med texten "God jul" och kanelstänger till mamma och pappa och en traditionell krans med rött band till pojkvännens föräldrar.