Min stora jullast



För tillfället har jag 13 öppnade rullar med julklappspapper, i alla möjliga färger och former. Jag har så otroligt svårt för att inte släpa hem en rulle eller två när jag handlar, för det finns så extremt många fina. Jag blir liksom lite överinspirerad och tänker att jag absolut inte kan leva utan det där pappret. (Fruktansvärt miljövänligt.)
 
Med en sådan här fetisch är det trevligast om pappret är billigt. Jag går med lätthet förbi rullar som kostar 3,95€. För det gånger 13 blir rätt mycket pengar... Men det ska vara ljuvligt fint också, och locka fram stämningen. Bra kvalitet är en annan grej jag ofta letar efter, men som man tyvärr sällan får för en billig peng.
 
I år kommer mitt favoritpapper från, hör och häpna, Lidl. Otroligt snyggt (kan även funka som presentpapper i allmänhet, intalade jag mig för att ge mig tillåtelsen att köpa ännu en rulle), otroligt billigt: fem meter för 0,99€. Och kvaliteten! Jösses Amalia.
 
1 Johanna - Mitt vinterland:

skriven

Det där pappret var riktigt fint! :)

Svar: Jo, och lite gammaldags sådär :)
Jul hos Linda

2 Denise - Min Glittriga Jul:

skriven

Mycket fint papper faktiskt!!

Svar: Eller hur!
Jul hos Linda

3 Julpussar:

skriven

Jag ska erkänna att jag varit ett fan av Lidls julklappspapper ett tag nu. Billigt och bra kvalitet, precis som du säger! Men just mönstret du har på bilden känner jag inte igen, superfint!

Svar: Riktigt bra och fint papper faktiskt!
Jul hos Linda

Kommentera här: