I stället för en julklapp

Förra året överraskade en av mina vänner mig med en paketkalender. Under 24 underbara dagar fick jag bland annat pepparkakor, godis, handarbetsmönster och keramiktomtar. En sådan ljuvlig idé, så härlig att den nästan slår chokladkalendrarna!
 
I år har jag och denna goda vän beslutat oss för att strunta i att byta julklappar, och i stället byta paketkalender. Går i pakettankar dagligen och har gjort det sedan vi bestämde oss för det här i våras. Har några paket helt klara men de flesta grunnar jag fortfarande på. Mysigt att få slå in 24 små paket senare i höst!
 
 
24 blå paket med grisar på förgyllde min julväntan förra året.
1 Anonym:

skriven

Har faktisk tänkt ge nåt liknande till min kompis i några år nu men det har tyvärr aldrig blivit av. Men det är ju en riktigt bra ide...

Svar: Sätt igång bara! ;)
Jul hos Linda

2 Tomtenissan:

skriven

Oj...det blev visst anonymt :/

3 Julkulan:

skriven

Jag har också gjort en egen julkalender och funderar på att göra i år igen :) Här finns lite tips: http://julkulan.blogg.se/2012/october/egen-julkalender-tips.html

Svar: Tack för tipset! :) Ska kolla igenom ditt inlägg.
Jul hos Linda

4 Olivia:

skriven

Vilken härlig idé! Det ska jag försöka med mina vänner, vore ju jättemysigt! :D

Svar: Javisst! Och är man flera kan man ju köpa hälften/en tredjedel var och så där, så blir det lite spännande vem paketet är ifrån också ;)
Jul hos Linda

Kommentera här: