Misslyckat

I går var bloggen låst eftersom jag satt och filade på en juligare design. Dessvärre gick det inte särskilt bra, så det här får ni stå ut med tills vidare. Är så avundsjuk på alla fina julbloggsdesigner :)

Veckans julinköp

 
I dag köpte jag för första gången någonsin Amelia Jul - när jag stod i affären och bläddrade fastnade jag för reportaget om julfirande i Tyskland och en lång lista med julfilmtips och jag blev heller inte besviken väl hemma, trots överpris på 8,60€.
 
 
Och efter ett bokhandelsbesök fylldes julpysselhyllan på ytterligare: glitterlim i olika färger och fyra pappersark. Nu får det nog räcka med julpysseltillbehör för i år.

Hatkärleken

 
 
Igår kom den. Det började som pyttesmå flingor på förmiddagen och sedan eskalerade det i en ordentlig snöstorm framåt kvällen. I går avskydde jag den då jag körde på landsvägen och knappt såg två meter framför mig. 
 
Men fan, så vackert det var när jag stack iväg ut på min morgonpromenad i 10 minusgrader. Kan trots detta tycka att det är lite väl tidigt, men leendet på mina läppar talar sitt tydliga språk.