Julmarknad

Skriver ut föreläsningsmaterial på oändligt många sidor så jag hinner med ett inlägg till under tiden.Åbo är Finlands julstad och dessutom min favoritstad (det är ett under att jag inte flyttade dit för att studera), så i år har jag en väldans lust att besöka julmarknaden på Gamla stortorget. Jag antar dock att jag saknar sällskap, för det första är det nämligen ganska långt dit och det lär bli dåligt före på vägarna snart. Men drömma kan man! I annat fall får jag väl gå på en massa julbasarer i studiestaden.

Brukar ni gå på julmarknader?

Tyst vecka

En ny vecka har börjat och om en knapp timma sätter jag mig i Toyotan och styr åter mot studiestaden. Det lär bli en ganska upptagen vecka med långa skoldagar, en pojkvän i knutarna och teaterbesök. Det kan alltså hända att bloggen sover lite grann fram till på torsdag.

Hoppas på att hinna in till centrum och kika lite på pysselgrejor. Hann bara göra tre etiketter igår innan pappret tog slut. Dessutom är planen att hinna börja virka på de där snögubbarna jag har nämnt ett par gånger.

När jag kommer hem igen är det november och då ska jag banne mig öppna min blåbärsglögg!

PysselHar klippt och klistrat ihop lite julklappsetiketter. Försöker med allt för att rymma från mina inlämningsuppgifter med deadline i början av veckan.

Brukar ni göra egna etiketter? Gillar ni de där klisterlapparna bättre än sådana här kort?