Granklädseln

Jag har precis läst igenom gårdagens blogginlägg (var upptagen med glögg, film, pojkvännen och ett par vänner) och är faktiskt lite häpen. På två bloggar, vilka det var har jag redan glömt, kunde jag läsa att julgranen var i full skrud.

Brukar ni klä granen så här tidigt?
Jag och min familj klär alltid granen några dagar innan julafton, så det kändes väldigt märkligt att läsa om färdigpyntade granar. Väldigt mysigt dock!
1 Victorias Jul:

skriven

Vi klär aldrig granen så här tidigt, men jag tror att en av de bloggarna skulle ha nån tidning som kom hem och gjorde ett repotage och att det är därför hon klätt granen nu

2 Amandas jul:

skriven

Jag tycker också att det är väääldigt tidigt, men alla gör väl som dom vill antar jag :)

3 Emelie - Emelies Christmas:

skriven

Eftersom jag inte kommer fira jul här hemma hos mig, kommer jag nog också klä granen snart. Vill ju njuta av den så länge som möjligt :) hehe

4 Jojjjjohs.se - Något för nästan alla:

skriven

Hos mamma klär vi granen samtidigt som vi tar fram allt annat julpynt, oftast till 1:a advent, om vi använder plastgranen. Om vi ska ha en äkta gran tar vi in den ca en vecka innan jul ;)

5 Erica AKA Tomtens Dotter:

skriven

Guilty!

Till mitt försvar: jag brukar alltid vara tidig med granen hemma hos mig eftersom jag alltid reser bort (dvs hem) över julen. Ursprungsplanen var att ta fram den nu i helgen, men jag tidigarela det lite då jag fick besök av Expressen, ett par dar hit eller dit... :-)

Kommentera här: